HINNASTO

KASVOHOIDOT

Kasvohoito valitaan aina ihosi tarpeiden mukaan ja jos kaipaat apua, kosmetologi neuvoo sinua tässä. Kaikkien kasvohoitojen on tarkoitus kosteuttaa, puhdistaa, kirkastaa, tasapainottaa ja taistella ikääntymistä vastaan. Sarjahoidolla saavutetaan parhaat tulokset, mutta jokainen kerta on hyödyllinen. Ihosi muistaa kun hoidat sitä.

Kaikki hoidot soveltuvat miehille ja naisille.


 • Nannic timanttihionta

  119 € / 60 min

  Kirkastaa, uusii ja kuorii kuolleen ihosolukon.
  Sis. Alkupuhdistus, kuorinta, timanttihionta, mekaaninen puhdistus, naamio ja hieronta.
  Esteet hoidolle: Tulehdus iholla (herpes) , psoriasis, ihoon vaikuttanut lääkitys ( akne- tai kortisoni lääkitys)
  Hoidon jälkeen ei suositella saunomista/hikiliikuntaa samana päivänä, auringolta tulee myös suojautua hyvin seuraavat 5-7 vuorokautta.


 • Nannic ultraäänipuhdistus (Syväpuhdistava Detox)

  119 € / 60 min

  Syväpuhdistaa epäpuhtaudet, kuorii ja uudistaa ihoa ja tehostaa ihosolujen uusiutumista.
  Sis. alkupuhdistuksen, kuorinnan, ultraäänipuhdistuksen, mekaanisen puhdistuksen, naamion ja rentouttavan hieronnan.
  Suositellaan 4-6 kerran sarjahoitona kerran viikossa tehtynä. Huomattavia tuloksia saavutetaan jo yhden kerran jälkeen.
  Esteet hoidolle: Ihotulehdukset, sydämen tahdistin, metalliset implantit, syöpä, kilpirauhashäiriöt, raskaus, osteoporoosi.


 • Nannic rauhoittava hoito (herkälle iholle)

  109 € / 60 min

  Sis. alkupuhdistuksen, entsymaattisen kuorinnan, rentouttavan kasvohieronnan, rauhoittavan terracotta-savinaamion.


 • Nannic Anti-Age hoito (ihoa tehokkaasti uudistava ja solutoimintaa aktivoiva)

  109 € / 60 min

  Sis. alkupuhdistuksen, kuorinnan, kasvonaamion ja hieronnan.

 • Nannic täydellinen kasvohoito

  139 € / 60 min

  Sis. alkupuhdistuksen, kuorinta, timanttihionta, ultraäänipuhdistus, mekaaninen puhdistus, hieronta, naamio ja probioottiampulli hierontavoiteen sekaan.

 • Kasvohoito (Swiss Line)

  159 € / 60 min

  Swiss Line mallintava kasvohieronta (signature sculpting). Menetelmä sisältää puhdistus, kasvovesi, kohottava signature kasvo, kaula ja dekoltee hieronta, teho ampulli, naamio ja päivävoide. Loistava tapa kiinteyttää kasvojen juonteita.

ERIKOISKASVOHOIDOT

 • Derma sr-happokuorinta

  109 € / 60 min

  Sis. alkupuhdistus, ihoanalyysi, happokuorinta, neutralointi, kasvohieronta, kasvonaamio ja loppuvoiteet.
  Parhaat tulokset saavutetaan sarjahoitona, mutta huomattava hehku näkyy jo yhden hoitokerran jälkeen.Esteet hoidolle: Ihotulehdukset, ruusufinni, yliherkkyys kuorinta-aineille, roaccuttan-lääkitys, raskaus/imetys

 • Mikroneulaus (sis. Happokuorinnan)

  169 €

  Mikroneulaus tuottaa tuhansia mikroskooppisia neulakanavia ihon dermikseen. Nämä stimuloivat ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti. Hoito sisältää myös happokuorinnan. Hoidossa käytetään medikaalista Derma Sr-tuotesarjaa

 • Mikroneulaus Dermapen4

  215 €

  Markkinoiden tehokkain mikroneulaus. DERMAPEN 4™ -mikroneulauksessa värähtelevä kohtisuora mikroneulausteknologia käyttää 16-neulaista mikroneulauspäätä, joka lävistää ihon kohtisuoraan automaattisesti värähdellen 1920 kertaa sekunnissa. Mikroneulauksella ihoon syntyvät pienet kanavat käynnistävät ihossa biologisen korjausprosessin, jonka seurauksena kollageenin tuotanto aktivoituu. Kanavat kuljettavat ihoon jopa 80 % enemmän tärkeitä ravintoaineita. Hoidon aikana ihoon imeytetään erilaisia vitamiineja ja ihoa kosteuttavaa hyaluronihappoa. Ravintoaineet kulkeutuvat syvälle ihon fibroplasteihin ravitsemaan ihon dermistä eli syvempää kerrosta sekä kantasolukerroksen soluja. Kun aktiiviaineet imeytyvät ihoon, iho elpyy, kollageenin muodostus lisääntyy voimakkaasti ja ihon uudistuminen nopeutuu. Dermapen mikroneulauksella hoidetaan tehokkaasti mm. ikääntyvää ihoa, arpia, pigmettilaiskiä.
  Sarjahoito 3 kertaa 600€Über Pro Peel-happohoito Dermapen4 yhteydessä +50€

 • NeoStrata -Medikaalinen happohoito

  110 €

  NeoStrata happokuorinta on tehokas ja turvallinen menetelmä eri iho-ongelmien hoidossa. Happoja on monenlaisia ja kuorinta valitaan aina ihon tarpeen tai ongelman mukaan. Yksittäisellä hoidolla voidaan kirkastaa ja tasoittaa ihoa, mutta sarjahoidolla saadaan vaikutettua ihon uusiutumiseen merkittävästi.

 • Dermaplaning, kuorintahoito

  119 €

  Dermaplaning on kuorintahoito kirurgisen veitsen avulla, joka kirkastaa kasvojen ihoa. Veitsi kuorii hallitusti iholta vaalean velluskarvan (vauvakarvan) sekä ihon uloimman kuolleen pintasolukon. Hoidon jälkeen meikki levittyy tasaisemmin ja käytetyt hoitotuotteet pääsevät imeytymään paremmin ihoon, kun pinnalla ei ole fyysisenä esteenä tiivistä kuolleen solukon muuria. Ei vaadi toipumisaikaa. Hollywood tähdet luottavat tähän nopeaan ja lopulta varsin yksinkertaiseen hoitomuotoon halutessaan ihostaan kuulaan ja raikkaan. Oletko koskaan miettinyt miten mallien iho voi olla niin sileä lähikuvissa? Tässä salaisuus!

 • BioRePeelCl3 Kemiallinen kuorinta

  119 €

  BioRePeelCl3 (TCA35%) Biostimuloiva / Elvyttävä/ Kuorinta (Kasvo) BioRePeelCl3 on innovatiivinen kaksivaiheinen patentoitu lääkinnällinen aine, jolla on biostimuloiva, elvyttävä ja kuoriva vaikutus. Kuorivan ja keratolyyttisen vaikutuksen ansiosta se edistää solujen uusiutumista poistamalla ihon uloimman kerroksen (marraskeden, stratum cornem) soluja vaikuttamalla selektiivisesti korneosyyttien välisiin liitoksiin. Aktiiviset ainesosat tarjoavat perusteellisen stimulaation ihon uusiutumiselle ja biosynteettisille prosesseille, jotka ovat välttämättömiä ihon vanhenemisen ja UV-säteilyn ja saasteiden aiheuttamien oksidatiivisten haittavaikutusten estämiseksi. Korkean laadun takaamiseksi BioRePeelCI3 tuotetaan farmaseuttisten standardien mukaisesti.
  Sarjahoito 3 krt 7-12 pv väliaika 299€

 • mikroneulaus

  289 €

  ARES Anti-Age ja BioRePeelCl3 (täydellinen Anti-Age yhdistelmä hoito) CMed Aestheticsin ARES® AA Anti-Age on suunniteltu käytettäväksi ikääntyneelle ja ryppyiselle iholle. ARES® AA palauttaa ihon kimmoisuuden stimuloimalla kollageenin, hyaluronihapon ja elastiinin synteesiä. PENTAPEPTIDE-3:n solujen lisääntyminen ja Botox-tyyppinen vaikutus parantaa ihon pintarakennetta OLIGOPEPTIDE-34 parantaa ihon väriä ja kirkkautta, kun taas MYRISTOYL PENTAPEPTIDE-8 edistää ihon korjaantumista ja mikroverenkiertoa. TRIPEPTIDE-29:n on osoitettu lisäävän kollageeni synteesiä ja korjaavan ihoa. Koostumus sisältää myös HYALURONIHAPPOA kolmessa eri molekyylipainos sa, se auttaa parantamaan peptidien suorituskykyä ja vähentämään hienoja juonteita ja ryppyjä, tasoittamaan ja kosteuttamaan ihoa. BioRePeelCl3 (TCA35%) Biostimuloiva / Elvyttävä/ Kuorinta (Kasvo) BioRePeelCl3 on innovatiivinen kaksivaiheinen patentoitu lääkinnällinen aine, jolla on biostimuloiva, elvyttävä ja kuoriva vaikutus. Hoidon tulokset ovat usein nähtävissä jo ensimmäisen käsittelyn jälkeen, mutta parhaan tuloksen saavuttamiseksi suositellaan usein sarjahoitoa (3-5 krt, 1 kk väliaika).
  Sarjahoito ARES Anti-Age ja BioRePeelCl3 3 krt 1 kk väliaika 765€

 • DMK-entsyymiterapia ensikertalaiselle

  149 € / 135 min

  DMK Entsyymiterapia ensikertalaiselle, sisältää laajan ihokonsultaatio ja entsyymiterapia. DMK-konseptilla saavutetut tulokset ovat hämmästyttävän hyviä. Tämä johtuu siitä, että käytämme paramedikaalista hoitotapaa. Paramedikaalinen hoito vaikuttaa suoraan ihon rakenteeseen ja toimintaan, solutasolla. Tämä hoitotapa yhdistää lääketieteen, sekä terveyden ja normaalin solutoiminan ylläpitämisen.

 • DMK-entsyymiterapia aloitussarja

  380 €

  DMK Entsyymiterapia 3 x sarjahoitona ensikertalaiselle, sisältää laajan ihokonsultaation ja 3 x entsyymiterapia 1-2 viikon välein tehtynä.

 • nannic rf-erikoiskasvohoito

  169 €

  Nannic radiofrekvenssihoidossa elektromagneettinen lämpöenergia aktivoi ihon mikroverenkiertoa ja lisää happea kudokseen. NBE-radiofrekvenssihoidon aikana iholle imeytetään sopivat hoitoseerumit. Tästä syystä saman hoidon aikana voi hoitaa esimerkiksi ihon velttoutta ja couperosaa. Hoito tuntuu miellyttävältä ja jopa rentouttavalta. Nannic radiofrekvenssihoidossa hoidetaan aina kasvohoidon yhteydessä myös kaulan iho .Hoidon myötä ihon kimmoisuus paranee ja juonteet pehmenevät. Myös aknen, aknearpien ja ruusufinnin hoidossa on saatu hyviä hoitotuloksia. NBE- radiofrekvenssihoidolla voidaan hoitaa: - Velttoa ihoa (kaula, "hamsteripussit") - Ryppyjä - Pigmenttimuutoksia - Arpia, venymäjälkiä - Couperosaa - Ruusufinniä, POD - Paikallisia rasvakertymiä (kaksoisleuka) - Selluliittia - Akne. Nannic hoidon lopuksi iholle levitetään runsas Alginaatti-naamio, joka viimeistelee hoidon. Hoidon jälkeen iho on raikas ja ihanan kimmoisa. Nannic hoitoa kannattaa kokeilla vaihtoehtona kirurgisilletoimenpiteille tai injektiohoidoille. 
  Saatavilla seuraavat hoidot:Ihoa tehokkasti kiinteyttävä ja liftaava rf-hoitoHerkän ja atooppisen ihon vahvistava rf-hoitoEpäpuhtaan ja rasvoittuvan ihon rf-hoitoHerkästi punoittavan couperosaihon rauhoittava rf-hoito Ihoa kirkastava rf-hoito

 • selän ultraäänipuhdistus

  99 €


derma sr arpihoidot

Derma SR arpihoito on yhdistelmähoito jonka tehokkuus perustuu aktiiviaineiden ja ainutlaatuisen mikroneulaustekniikan yhteisvaikutukseen. Tällä saadaan arpikudos pehmenemään niin, että pääsemme aktivoimaan ihon uudistumisen arven alueella. Parhaaseen lopputulokseen päästään sarjahoidolla. Konsultoi tarvittaessa sähköpostilla if.ytuaebgnillor%40ofni

 • 45 min

  129€

 • 60min

  159€

 • Venymisarver

  199€

Illustration

YHDISTELMÄHOIDOT

 Sisältää kasvojen ja kaulan hoidon. 75 min

 • Mikroneulaus & Rf kasvohoito

  289€

  Mikroneulaushoito yhdistettynä ihoa kiinteyttävään rf-kasvohoitoon. Erittäin tehokas yhdistelmähoito. Sis. Alkupuhdistus, kuorinta, mikroneulaus, nannic rf-käsittely, alginaatti kasvonaamio.

 • Timanttihionta & Rf kasvohoito

  209€

  Tehokas yhdistelmähoito kasvoille ja kaulalle. Sisältää : alkupuhdistus, timanttihionta, seerumien imeytys ihoa kiinteyttävillä rf-hoitopäillä ja lopuksi alginaattinaamio.

HIFU-HOIDOT

Tehokkain kasvojen kiinteytyshoito ilman kirurgiaa. Ikäraja 25-vuotta.

 • Hifu 2 aluetta 

  420 €

 • Hifu 3 aluetta (esim. koko kasvot)

  490 €

 • Hifu 4 aluetta (esim. koko kasvot ja kaula)

  550 €

 • Hifu 5 aluetta (koko kasvot, kaula, decoltee)

  790 €

 • Hifu kaulan alue tai käsivarsien allit

  290 €

 • Hifu dekoltee

  380 €

Illustration

Ihokarvojen poistot

Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä. Käytössämme on Lapinniemen Helmen sokeri. Ihokarvojen poistoja tehdään sekä naisille, että miehille.

 • Säärten sokerointi ( 4 vkoa )

  45 €

 • Kainaloiden sokerointi

  29 €

 • Reisien sokerointi ( 4 vkoa )

  49 €

 • Käsivarsien sokerointi

  37 €

 • Ylähuulen sokerointi ( 4 vkoa )

  20 €

 • Brasilialainen sokerointi (naisten)

  75 €

 • Brasilialainen sokerointi (miesten)

  90 €

 • Bikinilinjan sokerointi

  35 €

 • Kasvojen sokerointi

  35 €

 • selän sokerointi

  60 €

 • Sokerointipaketti (reidet+kainalot+sääret)

  99 €

 • Sokerointipaketti (brassi+kainalot+sääret)

  115 €

 • Sokerointipaketti (bikinilinja+kainalot+sääret)

  95 €

 • Brasilialainen vahaus

  90 €

 • Bikinilinjan vahaus

  35 €

 • Säärten vahaus

  40 €

 • Reisien vahaus

  40 €

 • Kainaloiden vahaus

  35 €

 • Vahauspaketti (bikinilinja+kainalot+sääret)

  109 €

 • Vahauspaketti (brassi+kainalot+sääret)

  145 €

 • Vahaus (reidet ja sääret)

  80 €

nannic rf-VARTALOHOIDOT

Aktivoivat ihon fysiologisia toimintoja, mm. soluaineenvaihduntaa, lymfakiertoa, verenkiertoa, ne myös kutistavat rasvasoluja, kiinteyttää kollageeni- ja elastiinisäikeitä, näin napakoittaa ihoa. Parhaat tulokset saavutetaan 3-5 kerran sarjahoitona 1-2 viikon välein tehtynä. Tulokset ovat aina yksilöllisiä ja jollain voi riittää vain 1 kerta. Jo yhden kerran jälkeen huomaa aineenvaihdunnan aktivoituneen ja turvotuksen laskeneen. Hoito kestää noin 45min. 

Nannic Rf vartalohoidot:

 • Rf kämmenet ja käsivarret

  139 €

 • Rf allit

  139 €

 • RF rinnat

  139 €

 • RF vatsa

  139 €

 • RF jenkkakahvat

  139 €

 • RF reidet

  260 €

 • Rf pakarat

  139 €

ripset ja kulmat

 • Ripsien värjäys

  25€

 • Kulmien värjäys ja muotoilu

  27€

 • Ripsien ja kulmien värjäys ja muotoilu

  45€

 • Ripsien kestotaivutus & värjäys / Lash Lift

  80€

 • Kulmien laminointi / Brow lifti

  75€

 • Ripsien kestotaivutus + kulmien laminointi

  99€

 • henna kulmat

  59€

 • Ripsienpidennys klassinen (uudet)

  85€

 • Pikahuolto klassinen

  45€

 • Ripsihuolto klassinen

  69€

 • ripsienpidennys volyymi (uudet)

  80€

 • Pikahuolto volyymi

  45€

 • Ripsihuolto volyymi

  70€

 • Ripsienpidennys hybridi (uudet)

  80€

 • pikahuolto hybridi

  45€

 • ripsihuolto hybridi

  70€

 • Ripsienpidennysten poisto

  40€

Jalkahoidot

 • Jalkahoito

  79€

 • Jalkahoito + varpaiden geelilakkaus

  99 €

 • Jalkahoito + kestolakkaus

  99 €

 • Varpaankynsien kestolakkaus ( shellac)

  65 €

 • Varpaankynsien geelilakkaus ( yhdellä värillä )

  65 €

 • Varpaankynsien geelilakkaus ( ranskalainen )

  70 €

 • Spa-jalkahoito

  100 €

Kädet/kynnet

 • Rakennekynnet uudet 1 värinen

  99€

 • Rakennekynnet uudet koristelut 1-2 kynttä / käsi

  110 €

 • Rakennekynnet uudet,10 kynnen koristelu tai ranskalainen

  119 €

 • Rakennekynnet huolto 1 värinen

  75 €

 • Rakennekynnet huolto koristelut 1-2 kynttä / käsi

  75 €

 • Rakennekynnet huolto koristelu 10 kynttä tai Ranskalainen

  75 €

 • Geelilakkaus uudet

  60 €

 • Geelilakkaus huolto

  75 €

 • Geelilakkaus poisto

  30 €

 • Oman kynnen vahvistus rakennegeelillä 1 väri

  65 €

 • Oman kynnen vahvistus rakennegeelillä koristelut 10 kynttä tai Ranskalainen

  75 €

 • Katkenneen kynnen korjaus huollon ulkopuolella

  19 €

 • Rakennekynsien poisto

  55 €

 • Kynsiä vahvistava IBX hoito 1 kerta

  25 €

 • Kynsiä vahvistava IBX hoito jatkokäynti

  19 €

 • Parafiinikäsihoito

  50 €

Lymfahoidot

Aineenvaihdunta jumissa? Nesteturvotusta? Silloin lymfahoidot auttavat sinua.

 • Ylävartalon lymfa

  129 €

 • Vatsan alueen lymfa

  129 €

 • Detox-lymfa

  129 €

 • Rasva-aineenvaihdunnan lymfa

  129 €

 • lymfaterapia

  80 €

Lymfahoidot yhdistettynä muiden hoitojen kanssa:

 • Ylävartalon lymfa

  45 €

 • Vatsan alueen lymfa

  45 €

 • Detox-lymfa

  45 €

 • Rasva-aineenvaihdunnan lymfa

  45 €

Illustration

UUDET PIGMENTOINNIT

Hinnat sisältävät kaksi käsittelykertaa sekä hoitovoiteen.

 • Kulmakarva pigmentointi 3D

  440 €

 • Shadow pigmentointi

  412 €

 • Eyeliner tyvi täyttö

  390 €

 • Eyeliner tyvi täyttö + liner

  440 €

 • Eyeliner tyvi täyttö + liner + häivytys

  580 €

 • Alaluomenrajaus

  300 €

 • LipBlush (kevyt sävytys, ei kuulu vahvistusta koska yksi käsittely riittää)

  450 €

 • Koko huulen väritys

  600 €

 • Microblading (sis. vahvistus)

  350 €

VANHAT PIGMENTOINNIT

Hinnat sisältävät yhden käsittely kerran sekä hoitovoiteen. Pigmentointien lisäkäsittelykerrat 150€/kerta.

Illustration
 • Kulmat

  290 €

 • Eyeliner tyvi täyttö

  240 €

 • Eyeliner tyvi täyttö + liner

  300 €

 • Eyeliner tyvi täyttö + liner + häivytys

  380 €

 • Alaluomenrajaus

  230 €

 • LipBlush (kevyt sävytyss)

  330 €

 • Koko huulen väritys

  450 €

 • Microblading vahvistus 6-10kk

  180 €

HOIDOLLISET PIGMENTOINNIT & POISTOT


 • Areola tatuaatio (mamilla tatuaatio)

  150 € / tunti

 • Derma 8, arpihoito (tuntihinta)

  150 € / tunti

 • Color x-poisto

  149 €

 • NaCl liuotus

  129 €

PROFHILO


 • Hoitoalueena kasvot TAI kaula 1. hoitokerta

  380 € 

 • Hoitoalueena kasvot JA kaula 1. hoitokerta

  640 € 

 • Hoitoalueena kasvot TAI kaula 2.hoitokerta

  360 €

 • Hoitoalueena kasvot JA kaula 2.hoitokerta

  620 €

TÄYTEAINEHOIDOT


 • Huulten täyteainehoito RHA Kiss 0,7ml

  289 € 

 • Huulten täyteainehoito RHA 3 1ml

  339 € 

 • Huulten täyteainehoito Aliaxin LV 1ml

  319 €

 • Huulten täyteainehoito Juvedern Ultra Smile 0,55ml

  309 €

 • Poskipäiden täyteainehoito RHA 4

  359 €

 • Leuan täyteainehoito RHA 4

  359 €

 • Ryppyjen ja juonteiden täyteainehoito RHA 3

  339 €

 • Leuka + leukalinjan täyteainehoito RHA 4 (Ensimmäinen ml 359€, seuraavat millit 180€. Ainetta menee yleensä lähtökohdasta täysin riippuen 3-5ml)

  Alkaen 359 €

Varaa aika tai ota yhteyttä, mikäli sinulla on kysyttävää palveluistamme.