HENKILÖKUNTA

SUSANNA

Illustration

Olen Susanna, Rolling beautyn perustaja

Teen laadukkaita kestopigmentointeja ihanille asiakkaillemme. Olen koulutukseltani farmanomi, ja ennen pitkää kestopigmentointiuraani olen työskennellyt parturi-kampaajana ja tatuoijana. Erityisesti tatuointitaustani näkyy työni jäljessä, sillä tiedän tarkkaan miten erilaiset värit ja ihot toimivat yhdessä. Taustani vuoksi minulta löytyy myös ammattitaito käsitellä erilaisia ihopintoja ja työvälineitä vaaditulla tavalla. Koulutan työni lisäksi uusia ammattilaisia kestopigmentoinnin pariin.
Tärkeintä kestopigmentoinnin teossa on luottamus, sillä asiakkaan täytyy pystyä luottamaan tekijän ammattitaitoon. Alkutapaamisessa käymme aina asiakkaan kanssa yhdessä läpi hänen toiveensa, ja varmistan että meillä on yhteinen näkemys toteutuksesta ja lopputuloksesta. Annan mielelläni asiakkaalle paljon yksityiskohtaista tietoa pigmentoinnista jo ennen toimenpidettä.
Parasta työssäni on nähdä hymy asiakkaan kasvoilla, kun hän katsoo toimenpiteen jälkeen peiliin. On mahtavaa, kun on omalla työllään aidosti helpottanut asiakkaan elämää ja arkea.
Kun sinulle tulee kysyttävää kestopigmentoinneista, autan ilolla kaikissa askarruttavissa asioissa.
Minulle ajanvarauksen voit tehdä BookSalonin kautta omasta ajanvarauksestani.

ANJA

Illustration

Olen Anja Wirth, SKY- Kosmetologi sekä hyvinvoinnin- ja liikunnan
valmentaja.

Minulla on vuosien kokemus kosmetologin työstä sekä pitkä taustamyös hyvinvointivalmennuksen puolella, joihin lukeutuu mm. personaltrainerin, pilates-ohjaajan ja ravintovalmennuksen koulutus.
Tänä päivänä keskittymiseni on ihon hoidon asiantuntijana jakosmetologina työskentelemiseen. Erikoisosaamiseni on vahva tietotaitoerilaisten ihotyyppien tuloksellisesta hoidosta. Tuloksellisuusihonhoidossa on tärkeää ja siksi käytössäni onkin alan toimivimmathoidot ja parhaimmat laiteet.Opiskelen ja kehitän itseäni jatkuvasti työn ohessa pysyäkseniajantasalla uusista hoito menetelmistä sekä alan uusistainnovaatioista.
Palveluistani löydät muun muassa tehokkaat kasvoja kohottavat HIFU-hoidot, Nannicin RF-hoidot, sekä Dermapen4 mikroneulaukset ja paljonmuuta.
Minulle voit varata myös ilmaisen ajan konsultaatioon, jos haluattietää mikä juuri sinun ihollesi olisi paras hoito.
Lisää hoidoistavoit lukea www.wirthesthetic.fi
Nähdään hoitojen parissa! ✨

dita

Illustration

Hei kaikille! olen Dita, koulutettu ripsiteknikko.

Kouluttauduin ripsiteknikoksi koulutus-centterillä vuonna 2022. Olen tehnyt 2-vuotta volyymeja, hybridejä sekä klassisia ripsiä.
Käytän työssäni laadukkaita valmisviuhkoja.

Teen työni laadukkaasti asiakkaan toiveet huomioiden. Minulle on tärkeää asiakkaiden tyytyväisyys.

Toivottavasti nähdään pian

StePhanie

Illustration

Olen sertifioitu CIDESCO ja SKY kosmetologi, jonka lisäksi olen opiskellut erikoiskosmetologiksi Suomen Diakoniaopistossa.

Olen työskentellyt pitkään esteettisten hoitojen parissa. Minulla on laaja kokemus erilaisista ihonhoidoista: HIFU, NANNIC radiofrekvenssihoidot, DMK entsyymiterapia, kuorinnat (happo/kemialliset), timanttihionta, ultraäänipuhdistus, mikroneulaus ja mesoterapia. Olen kouluttautunut Suomessa, Italiassa, Ranskassa ja Sveitsissä. 
Palveluni auttavat asiakkaitani säilyttämään ihonsa terveyden ja nuorekkuuden. Olen erikoistunut kasvojen, kaulan ja dekolteen ihoon. Teen myös hierontoja, kynsien kestolakkauksia, parafiinihoito käsille, kulmien laminointeja ja ripsien kestotaivutuksia. Näiden lisäksi saat minulta myös erilaisia vartalohoitoja. Minulle on tärkeää kehittää ammattitaitoani jatkuvasti.
Nähdään Rolling Beautyssa!

Veera

Illustration

Olen sairaanhoitaja sekä terveydenhoitaja Veera, hoitoalalla olen toiminut vuodesta 2009.

Ammatiltani olen sairaanhoitaja (AMK) sekä esteettisen lääkealan ammattilainen, CCAAM (Excellence in Medical Aesthetics). Olen Tehnyt täyteainehoitoja vuodesta 2016 sekä työskennellyt esteettisellä klinikalla ennen omani perustamista. Lisäksi olen käynyt klassisen/urheiluhieronnan koulutusohjelman ja olen myös lisensoitu Personal Trainer.
Esteettinen lääketieteenala on intohimoni, jossa haluan kehittyä jatkuvasti lisää ja tarjota asiakkailleni vain parasta. Arvoihini kuuluu laatu ja turvallisuus, lisäksi 5-vuoden kokemus ja ammattitaito antavat tekemiselle varman ja luotettavan otteen, aina yksilön toiveita kunnioittaen. – voit lukea minusta lisää täällä.
Laadun ja turvallisuuden lisäksi visuaalisella ja luovalla silmällä on suuri merkitys esteettisen sairaanhoitajan työssä – kuvataiteet ovatkin aina olleet lähellä sydäntäni. Välitän työstäni ja asiakkaistani, se mikä tekee työstäni parasta on päästä hyödyntämään luovuutta ja nähdä onnellisia asiakkaita.
Veeran hinnasto täälläAjanvaraus Veeralle täältä