PALVELUT

TARJOAMME LAAJAN VALIKOIMAN KORKEATASOISIA KAUNEUDENHOITOPALVELUITA AMMATTITAIDOLLA TOTEUTETTUNA. 

Heading photo

Kestopigmentointi

Kestopigmentointi on kestävä ja turvallinen ratkaisu esimerkiksi kulmien tai huulirajan korostamiseen. Kyseessä on menetelmä, jossa steriloidun neulan avulla viedään hienojakoisia värejä ihon pintakerroksen alle. Kestopigmentointi helpottaa arkea ja nopeuttaa päivittäisiä meikkausrutiineja, erityisesti jos et syystä tai toisesta voi käyttää meikkiä. Tiedämme kaiken pigmentointiväreistä, joten myös allergiset asiakkaat uskaltavat istahtaa hoitotuoliin. Hoito on turvallinen, ja lopputulos kestää iholla 1-5 vuotta. Toimenpiteen jälkeen saat mukaasi myös kotihoito-ohjeet, joita tulee noudattaa parhaan lopputuloksen varmistamiseksi.

Heading photo

Microblading

Microblading on kulmamuotoilua, jolla saat kauniit ja huolitellut kulmat. Toimenpiteen aikana pigmenttiä laitetaan ihon pintakerrokseen, ja lopputuloksena on noin vuoden kestävät siistit kulmat. Microbladingilla voidaan esimerkiksi täydentää kulmakarvoissa olevia aukkoja, sekä korjata muotoa tai väriä. Tavoitteena on tuoda kulmien parhaat puolet esiin, että voit arjessa keskittyä muuhun kuin kulmien muotoiluun.

Heading photo

Kosmetologipalvelut

Kosmetologi pitää huolta ihosi hyvinvoinnista. Kosmetologilta voit varata kasvohoidot, kuorinnat, ihonpuhdistukset ja hieronnat. Kosmetologin käsittelyssä hoidetaan esimerkiksi kasvojen ihoa eri menetelmin. Kosmetologi hoitaa ihoa ja edistää hyvinvointia, mutta myös rentouttaa ja hemmottelee arjen keskellä.

Heading photo

Tehokkaat kasvo- ja vartalohoidot

Teemme tehokkaita vartalohoitoja, kuten kuten hifu ja rf-hoitoja.