Kaunista ihoasi DMK Entsyymiterapialla

Kaunista ihoasi DMK Entsyymiterapialla

DMK Entsyymiterapia on innovatiivinen hoito moniin iho-ongelmiin ja jo ensimmäisen entsyymiterapiahoidon jälkeen ihon voi havaita kiinteytyneen ja ihon värin heleytyneen. Hoito saa aikaan ainutlaatuisen plasmaattisen vaikutuksen lymfa- ja verisuonistoon. Kerromme nyt tarkemmin mistä hoidossa on kyse ja miten se voi auttaa sinua saavuttamaan kauniimman ihon.

Toimintaperiaate:

DMK Entsyymiterapia perustuu entsyymien käyttöön ihonhoidossa. Entsyymiterapia tehostaa verenkiertoa, hapensaantia ja lymfan toimintaa. Samaan aikaan käänteisen osmoosin avulla myrkkyjen ja vapaiden radikaalien poistuminen paranee sekä kollageenin tuotanto aktivoituu. Iholla nämä entsyymit auttavat poistamaan kuolleita ihosoluja, epäpuhtauksia ja muita ihon ongelmia.

DMK-entsyyminaamiot saavat aikaan plasmaattisen vaikutuksen ihossa, kun hapenkulku verenkierrossa lisääntyy. Toisin kuin käsittelyt, joissa toimitetaan happea vain ihon pinnalle, DMK-entsyymiterapia stimuloivat syvällisesti ihon omia toimintoja sen sijaan, että vaikuttaisivat vain ihon uloimmassa pintakerroksessa. Mikään muu hoito ei tuo samoja vaikutuksia!

Plasmaattisen vaikutuksen tuloksena hiussuonet näkyvät ”kartastona”, mikä kertoo ääreisverenkierron hiussuonten täydellisestä laajenemisesta. Tämä ilmiö on nähtävissä n. 30 min ajan, mutta sen kudoksia kuntouttavat vaikutukset jatkuvat pitkään. Toisin kuin käsittelyt, joissa toimitetaan happea vain ihon pinnalle, DMK-entsyymiterapia stimuloivat syvällisesti ihon omia toimintoja sen sijaan, että vaikuttaisivat vain ihon uloimmassa pintakerroksessa.

Mitä DMK Entsyymiterapia voi tehdä ihollesi? DMK-entsyymiterapian vaikutuksia ovat muun muassa:

- verenkierto tehostuu

- hapensaanti ja lymfan toiminta paranevat

- kuollut ihosolukko, myrkyt ja vapaat radikaalit poistuvat

- solujen toiminta ja kollageenin tuotanto aktivoituvat

- mitokondriot eli solujen hengitys- ja energiakeskukset vahvistuvat

- iho tulee vastaanottavaisemmaksi ravintoaineilla, vahvistuu ja sen puolustuskyky voimistuu

- kasvojen lihakset vahvistuvat

- iho kiinteytyy.

Kaiken kaikkiaan DMK Entsyymiterapia tarjoaa huikeita tuloksia niille, jotka etsivät tehokasta ratkaisua erilaisiin iho-ongelmiin.

Jos haluat kokeilla uutta tapaa hoitaa ihoasi ja saavuttaa terveemmän ja kauniimman ihon, DMK Entsyymiterapia voi olla juuri se hoito, jota olet etsinyt!