Joulun hemmottelevin lahja

Joulun hemmottelevin lahja

Jouluun on enää tovi ja on aika miettiä, miten muistaisi läheistään. Oman ajan ja hemmottelun antaminen läheiselle on täydellinen lahja, joka lämmittää talven pimeydessä. Rolling Beautyn joulupaketit ovatkin mitä mainioin keino muistaa jouluna! Lahjakortti hoitoon on myös erinomainen aineeton lahja, joka ei varmasti jää käyttämättä.

Olemme koonneet erilaisia joulupaketteja, joista löytyy jokaiselle jotakin ❤️

Tässä tämän joulun hemmottelevimmat joululahjat:

1. Joulun odotus 60 min 100€

Ihotyypillesi sopiva kasvohoito, sisältäen decoltee- ja hartiahieronnan. Hoidon sisältö: alkupuhdistus, kuorinta(laite), kasvohieronta ja alginaattinaamio, jonka aikana decoltee- ja hartiahieronta.

2. Joulun hetki 75 min 120€

Ihotyypillesi sopiva hoitava ja rentouttava kasvohoito, jonka aikana tehdään hemmotteleva manikyyri.

Hoidon sisältö: alkupuhdistus, kuorinta, (mekaaninen puhdistus), kasvohieronta seerumeilla ja alginaattinaamio. Manikyyri sisältää kynsien viilauksen, kynsinauhojen siistimisen ja käsihieronnan kosteuttavalla voiteella.

3. Joulun rauha 75 min 170€

Paketti sisältää 15 minuurin rentouttavan ja stressiä poistavan RF-hieronnan selälle ja ihoa tehokkaasti uusivan RF-kasvohoidon, joka aktivoi ihon solutoimintaa ja rentouttaa mielen.

Hoidon sisältö: 15 min selkähieronta, kasvojen puhdistus, kuorinta, seerumien imeytys RF-hoitopäillä ja alginaattikasvonaamio.

4. Joulun lumous 120 min 200€

Kosmetologin valitsema hemmotteleva ja hoitava kasvohoito, jalkahoito ja manikyyri.

Hoidon sisältö: kasvohoito, jossa alkupuhdistus, kuorinta(laite), rentouttava kasvohieronta ja kasvonaamio. Kasvonaamion aikana tehdään manikyyri, joka sisältää kynsien viilaus, kynsinauhojen siistiminen ja jalkahoito, johon kuuluu jalkojen kylvetys, kovettumien poisto, kynsien siistiminen ja rentouttava jalkahieronta.

5. Joulun taika 400€

Sarjahoitopaketti: ihotyypillesi sopiva kolmen kerran RF-sarjahoito tai kolmen kerran mikroneulaus-sarjahoito.

Joulupaketit on ostettavissa hoitolasta tai postituksella laittamalla sähköpostia meille osoitteeseen info@rollingbeauty.fi

Rentouttavaa joulun odotusta! 🎄