HIFU – Veitsetön kasvojenkohotus

HIFU – Veitsetön kasvojenkohotus

HIFU (High-intensity focused ultrasound) eli koko nimeltään Caretech HIFU Multiline on uusi hoitomenetelmä kasvojen kohotukseen ilman leikkausta. Hoitomenetelmä on saavuttanut suuren suosion Euroopassa ja Yhdysvalloissa tehokkuutensa ansiosta. Tämä laitehoito on plastiikkakirurgien kehittämä.

HIFU- laite on täysin ainutlaatuinen eikä ole toista yhtä kehittynyttä menetelmää, jolla voitaisiin ilman kirurgisia toimenpiteitä vaikuttaa kasvojen ihoon, jopa 4,5mm syvyyteen aina ihon SMAS-kerrokseen eli ihonalaiskudoksen ja lihaksen väliin. SMAS- kudos on nimenomaan se johon ikääntymismuutokset kohdistuvat.

Tämä on aivan ehdoton hoitomenetelmä sinulle, joka kaipaat kasvojen kohotusta, mutta et halua/ uskalla edes harkita kirurgisia toimenpiteitä. HIFU- hoidon teho on pitkäkestoinen ja sen vaikutukset puolipysyviä, jotka saattavat kestää jopa useita vuosia. Näet ja tunnet tuloksia parhaimmillaan jo heti hoidon jälkeen!

Caretech HIFU Multilinen teknologia perustuu fokusoituun, huipputehokkaaseen ultraäänienergiaan, jonka impulssi kohdistetaan tarkasti ja tehokkaasti kudokseen, jopa yhtä syvälle (4,5mm) kuin kauneuskirurgisissa toimenpiteissä. Tämä kiihdyttää kollageenin uudistumista vahingoittamatta ihoa, lopputuloksena kudosten luonnollinen kiinteytyminen.

Parasta HIFU- hoidossa on se, että jo yksi hoitokerta voi riittää tulosten saamiseen, mutta todellisen lopputuloksen näkyminen saattaa vaatia kaksikin kuukautta odottelua. HIFU- hoidon teho on pitkäkestoinen ja sen vaikutukset puolipysyviä, jotka saattavat parhaimmillaan kestää jopa useita vuosia.

Tarvittaessa hoito voidaan toistaa kolmen kuukauden kuluttua. Yleensä samaa aluetta hoidetaan 2-3 kertaa ja ylläpitohoito toteutetaan 1-2vuoden välein. Tehokkuutensa vuoksi suositellaan, että HIFU- hoitoa tehtäisiin hoidettavalle alueelle maksimissaan kaksi kertaa vuodessa.

HIFU- hoidon tulosten pysyvyyteen voit vaikuttaa myös itse, kiinnittämällä huomiota elämäntapoihin ja ihonhoitotottumuksiin. Kollageenin tuotantoa on siis hyvä aktivoida muillakin kasvohoidoilla, halutessasi saat tarkempia neuvoja kosmetologeiltamme.

HIFU-hoidolla pystytään hoitamaan tarkasti juuri haluttuja alueita.

Parhaiten se soveltuu

  1. roikkuvien poskien kohotukseen
  2. roikkuvan leuanalusihon kohotukseen
  3. otsan ja kulmakarvojen kohotukseen
  4. kaulan löystyneen ihon käsittelyyn
  5. ryppyisen ja velton dekolteen käsittelyyn

HIFU- hoitoa voidaan tehdä myös vartalolle esimerkiksi käsivarsien alleille.

Hoito sopii yli 30-vuotiaille eli kaikille, joiden iholla alkaa näkyy ensimmäisiä vanhenemisen merkkejä.

Esteitä HIFU- hoidon tekemiselle ovat raskaus ja imetys, diabetes, epilepsia, ihosairaudet, tulehdukset iholla, sydänsairaudet, munuais- ja maksasairaudet tai jos sinulle on laitettu botoxia muutaman viikon sisällä.

HIFU- hoitoa ei suositella lainkaan alueille, joihin on laitettu muita täyteaineita tai, joille on tehty kirurgisia leikkauksia.

Jos mietit HIFU- hoidon soveltuvuutta itsellesi, ota rohkeasti yhteyttä. (Linkki yhteystietoihin)

Kyllä on. HIFU- hoidoissa on matala komplikaatioriski.

HIFU- hoito on itsessään lähes kivuton eikä puudutusta tarvita. Hoito saattaa kuitenkin aiheuttaa toisille erilaisia, yksilöllisiä tuntemuksia kuten esimerkiksi pistelyä, kihelmöintiä tai vihlomista. Vain todella harva kokee hoidon kivuliaana.

Yhden hoitokerran kesto on n. 20-60 minuuttia riippuen käsiteltävästä alueesta.

Palautumisaika HIFU- hoidosta on lyhyt. Voit hoidon jälkeen palata normaaleihin päivärutiineihisi,

hoitaa sekä ehostaa ihoasi normaalisti. Iho voi kuitenkin tuntua noin viikon verran hieman herkältä ja aralta, lisäksi voit tuntea hoidetulla alueella muun muassa kiristelyä, nipistelyä ja lämpöaaltoja.

Saunomista, hikiliikuntaa sekä auringonottoa suositellaan välttämään ainakin seuraavan vuorokauden ajan.