HENKILÖKUNTA

SUSANNA

Illustration

Olen Susanna, Rolling beautyn perustaja

Teen laadukkaita kestopigmentointeja ihanille asiakkaillemme. Olen koulutukseltani farmanomi, ja ennen pitkää kestopigmentointiuraani olen työskennellyt parturi-kampaajana ja tatuoijana. Erityisesti tatuointitaustani näkyy työni jäljessä, sillä tiedän tarkkaan miten erilaiset värit ja ihot toimivat yhdessä. Taustani vuoksi minulta löytyy myös ammattitaito käsitellä erilaisia ihopintoja ja työvälineitä vaaditulla tavalla. Koulutan työni lisäksi uusia ammattilaisia kestopigmentoinnin pariin.
Tärkeintä kestopigmentoinnin teossa on luottamus, sillä asiakkaan täytyy pystyä luottamaan tekijän ammattitaitoon. Alkutapaamisessa käymme aina asiakkaan kanssa yhdessä läpi hänen toiveensa, ja varmistan että meillä on yhteinen näkemys toteutuksesta ja lopputuloksesta. Annan mielelläni asiakkaalle paljon yksityiskohtaista tietoa pigmentoinnista jo ennen toimenpidettä.
Parasta työssäni on nähdä hymy asiakkaan kasvoilla, kun hän katsoo toimenpiteen jälkeen peiliin. On mahtavaa, kun on omalla työllään aidosti helpottanut asiakkaan elämää ja arkea.
Kun sinulle tulee kysyttävää kestopigmentoinneista, autan ilolla kaikissa askarruttavissa asioissa.
Minulle ajanvarauksen voit tehdä BookSalonin kautta omasta ajanvarauksestani.

ANJA

Illustration

Olen Anja Wirth, SKY- Kosmetologi sekä hyvinvoinnin- ja liikunnan
valmentaja.

Minulla on vuosien kokemus kosmetologin työstä sekä pitkä taustamyös hyvinvointivalmennuksen puolella, joihin lukeutuu mm. personaltrainerin, pilates-ohjaajan ja ravintovalmennuksen koulutus.
Tänä päivänä keskittymiseni on ihon hoidon asiantuntijana jakosmetologina työskentelemiseen. Erikoisosaamiseni on vahva tietotaitoerilaisten ihotyyppien tuloksellisesta hoidosta. Tuloksellisuusihonhoidossa on tärkeää ja siksi käytössäni onkin alan toimivimmathoidot ja parhaimmat laiteet.Opiskelen ja kehitän itseäni jatkuvasti työn ohessa pysyäkseniajantasalla uusista hoito menetelmistä sekä alan uusistainnovaatioista.
Palveluistani löydät muun muassa tehokkaat kasvoja kohottavat HIFU-hoidot, Nannicin RF-hoidot, sekä Dermapen4 mikroneulaukset ja paljonmuuta.
Minulle voit varata myös ilmaisen ajan konsultaatioon, jos haluattietää mikä juuri sinun ihollesi olisi paras hoito.
Lisää hoidoistavoit lukea www.wirthesthetic.fi
Nähdään hoitojen parissa! ✨

Lara

Illustration

Olen Lara Österholm ja valmistuin 2022 Suomen kosmetologikoulusta.

Minulle tärkeintä on ottaa asiakkaan toiveet huomioon ja suunnitella asiakkaalle aina täydellinen hoito. Ihonhoidon lisäksi voin myös tarjota arkea helpottavat ripsien kestotaivutukset, joilla saadaan avarrettua katsetta omilla luonnonripsillä.
Rakastan asiakaspalvelussa erityisesti sitä, kun pääsee tapaamaan uusia asiakkaita ja kuulemaan asiakkaiden toiveita ja tarinoita. Minulta saa aina kysyä mitä vaan vinkkejä, jos jokin mietityttää kauneudenhoitoon liittyen.
Nähdään pian hoitojen parissa!

Riikka

Illustration

Olen kansainvälinen CIDESCO-kosmetologi Riikka Rytkönen ja työskennellyt alalla reilut 6 vuotta.

Tarjoan laajan skaalan erilaisia hoitoja vahvalla tietotaidolla. Hoidoissa käytössäni on laadukkaat tuotteet sekä tehokkaat laitteet niin vartalon kuin kasvojen hoitamiseen.
Intohimo alaa kohtaa on suuri ja haluan aina kehittää ja uudistaa osaamistani tarjoamalla uusia palveluja asiakkailleni. Karvanpoistot sujuu minulta sukkelaan, ärsyttämättä ihoa ja palveluistani löytyy myös brasiliaiset vahaukset naisille & miehille. Jalkojen hoito sekä kunto vaikuttavat koko kehon hyvinvointiin ja minulle on tärkeää että saan tarjota hoitavia jalkahoitoja sekä osaan ratkaista kipeitäkin ongelmia jalkojen kanssa.
Rakastan tuoda asiakkaideni kauneimpia piirteitä esiin mm. kulmien laminoinneilla ja värjäyksillä, ripsien kestotaivutuksilla ja lähitulevaisuudessa myös kestopigmentoinnella joilla saadaan kasvojen ilmeeseen ryhtiä sekä raikkautta. Kasvojen lymfahieronnalla saadaan poistettua ylimääräiset nestekertymät, turvotukset, kuona-aineet, tehostettua aineenvaihduntaa sekä aktivoitua ihon toimintoja eli ns. kasvojen DETOXIA joka on myös syvästi rentouttava hoitomuoto kiireisenkin arjen keskelle.
Nähdään Rolling Beautylla!

Ella

Illustration

Olen 2022 valmistunut kosmetologi Ella Nuopponen.

Olen erikoistunut ihonhoitoon ja kauneuspalveluihin.
Minun palveluihin kuuluu kasvohoidot, jalkahoidot, ripsi & kulma palvelut, kynsipalvelut sekä laitehoidot kasvoille ja vartalolle. Palvelen yksilöllisesti ammattitaidollajokaista asiakastani. 
Työssä minulle on tärkeintä kuunnella ja ymmärtää jokaisen asiakkaani yksilöllisiä tarpeita. On myös ihanaa nähdä, kuinka asiakkaani lähtevät hymyillen ja hyvän fiiliksen täyttäminä.
Kosmetologina olen aina ajan hermolla uusimpien trendien ja tekniikoiden suhteen. Käytän vain laadukkaita tuotteita ja innovatiivisia menetelmiä, jotta asiakkailleni taataan paras mahdollinen hoitokokemus. 
Olisi ilo palvella juuri sinua❤️
Nähdään hoitolalla!

Veera

Illustration

Olen sairaanhoitaja sekä terveydenhoitaja Veera, hoitoalalla olen toiminut vuodesta 2009.

Ammatiltani olen sairaanhoitaja (AMK) sekä esteettisen lääkealan ammattilainen, CCAAM (Excellence in Medical Aesthetics). Olen Tehnyt täyteainehoitoja vuodesta 2016 sekä työskennellyt esteettisellä klinikalla ennen omani perustamista. Lisäksi olen käynyt klassisen/urheiluhieronnan koulutusohjelman ja olen myös lisensoitu Personal Trainer.
Esteettinen lääketieteenala on intohimoni, jossa haluan kehittyä jatkuvasti lisää ja tarjota asiakkailleni vain parasta. Arvoihini kuuluu laatu ja turvallisuus, lisäksi 5-vuoden kokemus ja ammattitaito antavat tekemiselle varman ja luotettavan otteen, aina yksilön toiveita kunnioittaen. – voit lukea minusta lisää täällä.
Laadun ja turvallisuuden lisäksi visuaalisella ja luovalla silmällä on suuri merkitys esteettisen sairaanhoitajan työssä – kuvataiteet ovatkin aina olleet lähellä sydäntäni. Välitän työstäni ja asiakkaistani, se mikä tekee työstäni parasta on päästä hyödyntämään luovuutta ja nähdä onnellisia asiakkaita.
Veeran hinnasto täälläAjanvaraus Veeralle täältä